Gallery 6ed87e4b6751158b dsc 0281
1 - 1 of 1
Spinner

Aktiv

Fietsen en wandelen

Gezellig op de fiets of gewoon te voet – in de natuur is alles te vinden wat je nodig hebt om de alledaagse sleur te ontvluchten: rust, ruimte en geborgenheid. De naar schatting 200.000 km gemarkeerde wandelpaden en ruim 200 langeafstandsfietspaden maken wandelen en fietsen in Duitsland eenvoudig en aangenaam en uiterst geschikt voor een actieve vakantie. Mooi als dan ook nog een Ringhotel in de buurt is, zodat de natuur- of cultuurbeleving compleet is. Trek de wandelschoenen aan of pak de fiets voor een heerlijke tocht naar de mooiste picknickplaats.

Go by bicycle with Ringhotels Discover more together with the Ringhotels Group travel with Ringhotels Bike at the sea in the sand Stay active in the 4-star-superior hotel Ringhotel Teutoburger Wald in Tecklenburg Exterior area of the Alfen Saunaland at the 3-star-superior hotel Ringhotel Alfsee Piazza in Rieste

Gemakkelijker en verder met de elektrische fiets

Bij de steeds populairdere elektrische fiets ondersteunt een kleine elektromotor de voortbeweging. Omdat de elektromotoren vrijwel geruisloos zijn, zijn e-bikes zeer geschikt voor tochten door de ongerepte natuur. Ze zijn echter ook steeds geliefder om een praktische reden: de actieradius wordt groter, zodat de vakantieganger vanuit een vaste plaats de omgeving in alle richtingen kan verkennen tot een afstand van meer dan 50 kilometer. Zodoende worden allerlei bezienswaardigheden per fiets bereikbaar die anders met de auto bezocht hadden moeten worden.

089 / 45 87 03 20 Hotline: Mo-Fr 8:30-18:00