Gallery 0198bba6afef9533 gettyimages 888216152
1 - 1 of 1
Spinner

Cuisine

Standard 90f2cfa706b962b2 teaser kulinarik themen

Heerlijk eten en drinken

In de Ringhotels wordt u verwend met een uitstekende keuken, de bereiding van verse producten uit de regio en heerlijke streekgerechten. Want culinair genieten hebben wij hoog in het vaandel: meer dan een derde van alle bedrijven beschikt over een gastronomische kwalificatie. Zo bewijzen we dat je overal in Duitsland goed kunt eten. Ongeveer een vijfde van onze hotels zijn gourmethotels die door minstens twee gastronomiegidsen zijn onderscheiden, waaronder Gault Millau, Feinschmecker, Michelingids, Aral Schlemmer Atlas, Der große Restaurant & Hotel Guide en Varta-Führer.

Gelauwerde sterrenkoks

De Ringhotels en hun sterrenkoks schotelen u de beste regionale specialiteiten voor, maar ook ingeburgerde internationale gerechten. Zo kunt u in Beieren genieten van meer dan alleen maar de typische Schweinshaxe en Nürnberger Braadworst. Onze sterrenkoks verwennen u met het beste wat de Duitse en internationale keuken te bieden heeft.

Regionale producten van de hoogste kwaliteit in heel Duitsland

Voortreffelijk eten vereist voortreffelijke kwaliteit. Daarom gebruiken onze koks vooral regionale producten die een duurzame en smaakvolle maaltijd garanderen.

Stedentrips in Duitsland: goede restaurants en hotel garni

Heeft u een korte vakantie gepland of een weekend in Berlijn, Hamburg, Bremen, Düsseldorf of Stuttgart? En houdt u van de geneugten van het betere restaurant? Voor uw stedentrip hebben wij een uitstekende keuken te bieden in onze hotels met Top Restaurant.

089 / 45 87 03 20 Hotline: Mo-Fr 8:30-18:00