Gallery d6219b969f0a0aac 305a8375
1 - 1 of 1
Spinner

Momenten van ontspanning

Laat de stress van je afvallen. Laat de klok, de afspraken, de tijds- en prestatiedruk achter je. Voel je omgeven door goede zorg en dompel jezelf onder in een warm bad van rust, ontspanning en welbevinden. Onze Ringhoteliers verwennen u in onze Wellnesshotels in heel Duitsland – van de Noordzee tot Beieren – met attente, professionele service en uitstekende restaurants. Pluk de dag! Om de rest bekommeren wij ons. Persoonlijk. Individueel. Alles voor de gast.

Uw Ringhotels Wellnesshotels

In veel van onze Ringhotels in heel Duitsland kunt u zich laten verwennen tijdens een wellnessweekend, een korte vakantie of een stedentrip met individuele wellnessbehandelingen. Deze variëren van ‘yoga’ en ‘oosterse werelden’ via ‘medical wellness’ tot aan ‘regionale wellness’ en ‘thalasso’. Beslis zelf hoe u zich wilt ontspannen. Of het nu is aan de Noord- of Oostzee, in de Alpen of het Zwarte Woud – bij de Ringhotels vindt u ongetwijfeld wat u zoekt.

Ontspanning als de weg naar geluk

Bezorg jezelf positieve momenten om later met plezier aan terug te denken.

Investeer in belevenissen, want daar word je gelukkiger van dan van materiële dingen. Onderhoud vriendschappen en relaties, want dat zijn de belangrijkste geluksfactoren. Blijf nieuwsgierig, ontdek en beleef nieuwe dingen, want ook leren maakt gelukkig. En ten slotte: kom in beweging, want dat is absoluut een recept voor geluk! Onze Ringhoteliers weten dat u zich relaxed en goed moet voelen om gelukkig en gezond te zijn. In onze wellnesshotels kunt u volop genieten van uw vrije tijd, de vakantie of een lang weekend, en in een harmonieuze atmosfeer ontspannen, alles loslaten en nieuwe energie opdoen.

Een goed gevoel gaat door de maag

Onze Ringhoteliers weten dat bij wellness ook goed eten hoort. Daarom vinden wij de keuken heel belangrijk. Heel lekker eten krijgt u natuurlijk in onze onderscheiden hotels met uitstekende restaurants.

089 / 45 87 03 20 Hotline: Mo-Fr 8:30-18:00